Wat is de levertijd van de boeken?

We bestellen de boeken eens per 2 weken bij de drukker. De levertijd vanaf de besteldatum is ongeveer 2 weken.
Bestel je meerdere producten? We verzenden je bestelling in zijn geheel als de boeken binnen zijn.

Is het mogelijk om een boek in een andere kleur te bestellen dan de kleuren die online staan?

Ja dat is mogelijk! Heb je een kleur in gedachten laat het ons even weten door een mail te sturen naar info@huisjeno56.nl. Het liefst vragen wij eerst een kleurstaaltje aan bij de drukker om er zeker van te zijn dat de kleur uitpakt zoals je in gedachten hebt.

Wat als ik een symbool op de cover wil?

In principe zijn alle symbolen mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een hartje achter de naam of een ster? Vul dit in het tekstvak achter de naam in of zet het in het opmerkingenvak bij het afronden van je bestelling. Heb je iets in gedachten en wil je eerst een digitaal voorbeeld zien? Stuur ons dan gerust een mail (info@huisjeno56.nl)

Kan ik ook het geboortekaartje op de cover van een boek laten drukken?

Dat is mogelijk! Graag ontvangen we hiervoor een foto van kaartje in hoge resolutie of een ingescande versie van het kaartje per mail. Wij gaan aan de hand hiervan aan de slag met het maken van een digitaal voorbeeld. Als we je goedkeuring hebben ontvangen is het boek te bestellen. Aan het laten drukken van een geboortekaartje op de cover zijn geen extra kosten verbonden.

Mijn boek is beschadigd geleverd, wat nu?

We pakken alle bestellingen met veel zorg in maar het kan helaas gebeuren dat er tijdens het transport wat mis gaat. Graag ontvangen we z.s.m. na de levering een mail van je met het liefst wat foto's van de beschadiging. Wij zorgen dan altijd dat je kosteloos een nieuw album krijgt. 

 

© 2015 - 2020 Huisjeno56 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel